Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حامد سیاوشی» فوق لیسانس برق مخابرات در گفت‌وگو با خبرنگار فارس‌من خبرگزاری فارس، درباره ابداع طرح «ایران نوین»، گفت: طرح «ایران نوین» چند سالی است که روی آن کار شده و برای حل مشکلات کشور مثل بیکاری تورم و بسیاری از معضلات اجتماعی و اقتصادی برنامه‌ریزی شده است در نگاه کلی باید بر دو مسئله تاکید کرد که اقتصاد و ساختار آموزشی را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تبین طرح پیشنهادی خود و چگونگی استفاده از این برنامه اظهار داشت: در یک سند ۱۲۰ صفحه‌ای و با استفاده از اسناد بالادستی راه حل‌هایی برای مشکلات داده شده است، در بخش اقتصادی تمام ساختارهای کشور باید تحت شبکه ملی اطلاعات و به صورت یکپارچه در آید اطلاعات باید در دیتاسنتر ثبت و پایش شود و به صورت جزئی‌تر یک صفحه به نام هر ایرانی اختصاص داده شود.

وی افزود: تمام اطلاعات فرد از بدو تولد تا مرگ حتی پرستاری که وی را متولد می‌کند باید به صورت یکجا و به صورت جامع ذخیره شود، در این صورت می‌توان بسیاری از مشکلاتی را که هم اکنون اقتصاد و جامعه با آن دست به گریبان است حل کرد مشکلاتی مثل فرار مالیاتی تراکنش‌های مالی و بسیاری از مسائل اقتصادی که امروزه با وجود دارد می توان به صورت کلی حذف و یا کم رنگ کرد مثلاً برای جلوگیری از فرار فرار مالیاتی تمام فعالیت‌های مالی یک فرد از مقصد تا مبدا و دلایل آن مشخص شود در این صورت جلوی هرگونه فرار مالیاتی گرفته می‌شود.

 

این سردبیر سوژه فارس من با انتقاد از خرید و فروش‌های بدون هویت شناخته شده گفت: در نمونه‌های دیگر طلا و سکه در ایران هیچ‌گونه بارکدی ندارد حتی مشخص نیست توسط چه کسی خریداری شده و یا به فروش می‌رسد برای این مسئله می‌توان یکبار کد یکتا تعریف کرد و با اسکن بارکد یکتا خریدار و فروشنده مبلغ به صورت خودکار ثبت شود برای تمام کالاها هم می‌توان به صورت بارکد استفاده کرد، در این صورت کالای قاچاق نخواهیم داشت، زیرا امکان فروش کالاهای بدون بارکد که اطلاعات آن در سامانه‌ای ثبت شده باشد، وجود ندارد.

 

مبدع طرح ایران نوین بااشاره به شبکه‌ای نبودن ادارات و سازمان‌ بیان داشت: مشکل دیگر این است که تمام ادارات و سازمان‌ها در ایران ساختاری جداگانه دارند و این ادارات و یا ارگان‌ها به هم مرتبط نیستند، اما با سامانه ایران نوین می‌توان همه این ارکان اقتصادی سیاسی و اجتماعی را به یکدیگر وصل کرد و همه ادارات در این سامانه حضور داشته باشند و نیاز مردم برای انجام کارهای خود به صورت حضوری به حداقل می‌رسد، اما برای بحث امنیت این شبکه تحقیقات فراوان و راه حل‌های بسیار خوبی پیشنهاد می‌شود که در این سند وجود دارد.

 

وی ادامه داد: زیرساخت‌های ایران برای تکنولوژی امنیتی این شبکه آمادگی دارد، با اجرای این طرح بسیاری از مشکلات حل می شود، رشوه، دزدی و فرار مالیاتی دیگر وجود نخواهد داشت و چنانچه پول زیادی در هر کدام از است ارکان اقتصادی جا‌به‌جا شود، مشخص و با هویت خواهد بود.

 

سیاوشی در پاسخ به خبرنگار فارس من که آیا این‌طرح نمونه‌های مشابه خارجی هم دارد، اظهار داشت: بله سازمان FATF به عنوان بخش مالی از این روش استفاده می‌کند، اما ما می‌توانیم با روش پیشنهادی خود برای کالا هم استفاده کرد. با این روش می‌توان تمام تراکنش‌ها و ورود و خروج کالا را زیر نظر گرفت و کالاهایی که بدون دلیل وارد و خارج می‌شوند نظارت کرد.

 

همچنین می‌توان در بحث احتکار کالا از این سامانه استفاده کرد با این بار کد نمی‌توان کالایی را انبار کرد حتی مشخصات راننده آن هم ثبت می‌شود و  انبار کردن کالا به حداقل می‌رسد بحث دیگر نظرسنجی است چون در این سامانه همه چیز مشخص است و همه می‌توانند نظر بدهند، مثلا مثل ثبت نسخه الکترونیک پزشکان. از این بستر می‌توان استفاده کرد چون سرعت بالا و دقت فوق‌العاده‌ای دارد.

 

وی در پایان گفت: این برنامه قابلیت نظرسنجی هم دارد و می‌توان در نظرخواهی از مردم هم از آن استفاده کرد، تخلفات امتیاز منفی محسوب کرد ولی چون در این سامانه همه اتفاقات ثبت می‌شود، قابل پیگیری نیز است، در بخش دیگر یعنی آموزش می توان به دو قسمت ساختار آموزشی به تمام مشکلاتی که در آموزش وجود دارد، واقف می‌شوید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح ایران نوین سامانه جامع اطلاعات فارس من سامانه جامع اطلاعات مشکلات اقتصادی فرار مالیاتی ایران نوین فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۲۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود

ایسنا/فارس معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: در سال جاری، تعداد ۵ هزار سامانه خورشیدی در این استان با توان تولیدی ۲۵ هزار کیلو وات نصب و راه‌اندازی می‌شود.

حمیدرضا جلایر امروز، ۱۱ اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: از ابتدای اجرای طرح بهره‌گیری از ظرفیت سامانه‌های خورشیدی درسال ۹۵ تاکنون، تعداد۹۴۳ سامانه خورشیدی مختص مشترکان با توان تولیدی ۶۳۰۰ کیلووات با سرمایه‌گذاری بالغ بر هزار و۵۷۵ ‌میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در سطح شهرستان‌های استان فارس نصب و راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان فسا با احداث ۱۰۰سامانه، شهرستان بختگان با ۷۸ سامانه و شهرستان اقلید با ۷۱ سامانه خورشیدی بیشترین تعداد نصب سامانه‌ها را در میان سایر شهرستان‌های استان فارس دارند، گفت: متوسط میزان تابش این استان بین ۲هزار تا ۲۲۰۰ کیلو وات ساعت بر مترمربع در سال است که این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق فارس منبع انرژی پاک، دسترسی آسان، عدم ایجاد آلودگی صوتی و حمایت ازسوی دولت را از جمله مزیت های سامانه‌های خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانه‌ها طول عمر مفید۲۰ ساله داشته و با شست‌وشوی حداقل ماهی یکبار می توان بازدهی آنان را افزایش داد.

جلایر، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز اظهار کرد: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است که متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسول جعفریان: مبدع اصطلاح کذایی خلیج عربی جمال عبدالناصر نبود/ نوشته‌ی داخل عبای بحرینی برملا می‌کند
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد