Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیر عامل بیمه ایران با تٱکید بر ضرورت پاسخگو بودن مدیران و مسئولان و حتی نمایندگان شرکت، از راه اندازی تالار گفتگو در بیمه ایران و فراهم کردن امکان ارائه نظرات و مشارکت همکاران در رابطه با تمامی مسائل شرکت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  حسن شریفی، در بازدید سرزده ازشعبه مرکزی بیمه ایران در استان قم، با بیان این مطلب در دیدار با همکاران شعب این استان، طی سخنانی تداوم این بازدیدها با شکل و فرم جدیدتر را از برنامه های جدی و مستمر خود خواند و بر اهمیت شبکه نمایندگان به عنوان پیش قراولان حرکت رو به پیشرفت شرکت تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در ادامه با قدردانی از تلاش ها و اقدامات ارزنده آقایان بختیاری مدیر عامل پیشین، تاجدار رییس هیات مدیره سابق و فراشیانی معاون حقوقی شرکت که اخیرا به افتخار بازنشستگی نائل آمدند، خواستار کم شدن فاصله مدیران و کارکنان شد و افزود: باید اجازه دهیم همکاران و مردم راحت حرفشان را به ما بزنندو حرف آنان را بشنویم. راه اندازی تالار گفتگو و ایجاد شرایط و امکان تبادل نظر مستقیم و بدون محدودیت و بی واسطه با مشارکت همکاران می تواند گامی بزرگ و موثر در نیل به اهداف متعالی شرکت باشد.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه ایران، اضافه کرد: باید بزودی در هر استانی، متولیان امور بیمه ایران در شعبه مرکزی، راه اندازی چنین تالاری را بسرعت برنامه ریزی و اجرایی کنند تا همه همکاران، بیمه گزاران و هموطنان در این فضا شرکت و مشارکت داشته باشند.

شریفی، در ادامه با تاکید بر اینکه ما در پی فروش باکیفیت هستیم نه بدنبال گرفتن پرتفو از هر طریقی و به هر قیمتی، گفت: ما به دنبال طراحی مدل بهره وری جدید و کارآمدی در بیمه ایران هستیم که بر اساس آن به افراد به عنوان سرمایه انسانی شرکت هم امتیاز بدهیم نه فقط به واحد ذی ربط.

مدیرعامل بیمه ایران سپس عملکرد و آمار شعب استان قم را خوب ارزیابی و اضافه کرد: با این حال، ظرفیت استان قم برای دستیابی بیمه ایران به شاخص های مطلوبتر بیمه گری در استان ببشتر است. لذا باید همگی، از جمله نمایندگان پر تلاش شرکت در این زمینه همت بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه استارتاپ های فعال در حوزه بیمه شاید تهدیدی برای نمایندگان محسوب می شدند، ولی این تهدید باید تبدیل به فرصت و ارتقای سطح بیمه گری از سنتی به مدرن و به روز شود.

شریفی اظهار کرد: بنا به برنامه ریزی ها، تشکیل یک استارتاپ بومی در سامانه ایران من شرکت بیمه ایران هم اکنون در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نمایندگان کم کار اگر نتوانند خود را به روز و همراه کنند، باید از بدنه بیمه ایران جدا شوند، افزود: رتبه بندی نمایندگان شرکت با جدیت در حال انجام و پیگیری است و چاره‌ای نداریم که خودرا به روز کنیم.

مدیر عامل بیمه ایران در پایان بار دیگر از زحمات همه همکاران و نمایندگان و مدیران قبلی بیمه ایران تشکر کرد.

بنا به این گزارش زیارت حرم حضرت معصومه(س), بازدید از ساختمان شعبه مرکزی استان و همچنین ساختمان  مرکزی در حال احداث شرکت و بازدید از پایانه خسارت استان از دیگر برنامه های مدیر عامل و هیات همراه در سفر به استان قم بود.

در این سفر، کارگروه رسیدگی به مشکلات کارکنان استان با حضور دکتر خدامی معاونت هماهنگی استان ها ، شعب و نمایندگی ها، و آقای افخمی مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران و هیات همراه تسکیل شد. دیدار با مدیرکل و کارکنان استان ،جمعی از نمایندگان انجمن صنفی و تعدادی از همکاران بازنشسته از جمله برنامه‌های اجرا شده در این سفر بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه ایران راه اندازی مدیر عامل استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش در تولید کالا و تجهیزات کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال 1403 است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

وی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

شاه‌میرزایی همچنین با توجه به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اضافه کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده است و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ابراز اینکه "هم‌اکنون حدود 127 مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است."، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود 37درصد پیشرفت دارند.

وی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود 17 طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

شاه‌میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب 21 بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟